Možná, že máš jenom
zbytečnou obavu... ;o)
teď babu přitáhl jsi
na tichou "mrákavu"...
vstřebává zvolna
jemný a chladný dech...
z kterého běží
mráz "nejen po zádech"... :o)))
To asi bude
tím čarotemným slovem...
30.08.2007 12:56:00 | Cecilka