Anotace: Smutný den jsem měla...jako každý den. No co, aspoň jsem to ,,využila" v mé básni! :) Život není procházka růžovou zahradou. :)
Zapomenout je nekdy tezky.....nekdy i tezsi nez si kdo dokaze predstavit...
02.09.2007 15:36:00 | UNDEAD
Jsi ještě mladá (pokud Tvůj věk je pravý). Vše krásné máš teprve před sebou. Jj, zapomenout se nedá, láska, to je občas taková mrška trápivá. Ale věř, že jednou se to všechno změní, Tvé slzičky nebudou marné. Být v noci sama, bez svého milého, to já dobře znám.
28.08.2007 18:52:00 | NikitaNikaT.
taky se dost často ptám... nj ale nějak mi to nejde :) každopádně moc krásná práce :)
28.08.2007 17:24:00 | Selené 2