Amok
AMOK
(Michalovi)
Až jednou se mě budeš ptát,
co ten trn v mém srdci dělá,
já budu si potom přát,
ať je sobota a ne středa
Mé páteční slzy nesmyješ ničím,
ještě doteď uvnitř mě všechno křičí
Okno do Tebe rázem zavřelo se,
schody do nebe
a zase mé slzy na podnose
Kudlu do zad zasadil jsi,
i když jen pomyslnou,
nevím,
zda býti tvou ženou,
všude jen smutno a samota
Komentáře (2)
Komentujících (2)