hmm
tmavej kout
v něm
nejde se hnout.
Tajemství skrývá
srdce se svírá.
Po kapce kapka
jak kočičí tlapka.
černá a bílá
v hlavě se střídá.
čeká a brečí
před láskou klečí.
ruku chce natáhnout
zas jednou omládnout.
láska však utekla
bála se zklamání.
nikdo ji v utěku
za smrtí nebrání..
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)