Neopětovaná láska
Bez lásky jsem jako tulák,
jemuž se noc vysmívá
Srdce mé je jeden bolák,
je to touha mučivá
Stačí jedno slůvko milé,
rád bych s tebou navždy žil
Snad se dočkám této chvíle,
pro lásku jsem stvořen byl
Tvoje ústa stále mlčí,
chladné srdce děvče máš
Výsměch tvůj mi zranil duši,
ty však také umíráš
Přečteno 573x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (8)
Komentujících (8)