Dnes...
Anotace: ................
Až uvidím tě příště,
dám ti růži rudou,
jediné co žádat budu,
jen polibků pár,
tvé polibky sladké jsou,
jak med,
dnes mě tvůj polibek,
jemný jak hedvábný,
mě ještě pronásleduje,
leč omlouvám se,
tvůj polibek,
ze mě solný sloup udělal…
Komentáře (4)
Komentujících (4)