....
Anotace: Musí mít básnička vůbec nějaký název???
Mám v sobě kousek podivného kraje
anděl tam pláče, ďábel si hraje
tam v tempu tanga beze zvuku
opera vášní podá Ti ruku
pomalu v rytmu valčíku
učím Tě sténat po tichu
poslušná v rytmu příboje
dáváš se lásko bez boje
tančíme spolu od sebe k sobě
duše se našli v podivné době
společně v sobě navzdory bolu
tančíme s láskou nahoru dolu
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)