Ta Tvá báseň,to je prostě nádhera!A zde je má prémie i poděkování!
Tvá ústa sama řekla si
o polibek rtů mých,
měsíc Tě líbá na vlasy
vánek údivem ztich!
Jak jen jsi krásná,Lásko má,
já nenalézám slov!
Vášnivě líbám ústa Tvá
a vrším smutku rov!
Duch můj zas k nebesům se vznes
a srdce jako zvon
na poplach bije,že je čas
samoty slavit skon!
Přimkni se ke mně ještě víc,
kolem krku mne vem!
Nás rozdělit už nesmí nic!
Ty jsi můj Lásky sen!
Svírám Tě ve své náruči
jsem touhou šílený,
rety Tvé jsou ty nejsladší,
jež mne kdy líbaly!
Přitul se ke mně,děvče mé,
neboj se světa nic!
Teď duet zpívá srdcí dvé
o vášni bez hranic!
02.09.2007 03:10:00 | Kozoroh 1
Polibky horké, rozpálené žárem,
tělo si říká, co by mělo být,
vzrušení z lásky je krásným darem,
pro takovéto chvíle je radost žít.
Moc hezoučká.
30.08.2007 11:53:00 | frany73
...na můj vkus se to moc rýmuje ...ale možná tak má vypadat zamilované báseň ...
...pěkný ...
29.08.2007 08:19:00 | WhiteSkull