Miluji
Anotace: Každý někoho, něco miluje
Jako moře miluje oblázky,
milence hrající si na blázny...
Jako stromy milují vodu,
zvířátka svobodu...
Jako tráva miluje kapky rosy,
tu nádrž pro štíhlé vosy...
Jako slunce miluje nebe,
tak já lásko miluju Tebe*
Komentáře (1)
Komentujících (1)