Divný sen
Dnes divný sen se zdá,
bělostná pěšina své tajemství ukrývá,
hluboká propast a strmý sráz,
než přelézti - zlomit vaz si snáz
Nedočkavců dav za zády,
co chtějí dál tu také jít,
jak nevybočit z řady,
však svou pravdu stále mít
Vrátit se zpět řešení není,
vždyť cíl v dáli potichu mizí,
co udělat ať se to pro jednou změní,
ať dál už nikdy nejsi mi cizí
Komentáře (0)