Pojď
Anotace: "Pojďte Pane, budeme si hráát....." :)
Pojď...
Pojď, půjdeme se proletět
stačí jen jeden nádech
pak obletíme celý svět
přistanem lehce na mech...
Pojď, protančíme celou noc
prošoupem troje střevíce
Přiletí ptáček na pomoc
S sebou střevíce z kytice...
Pojď, sednem jen tak do trávy
a budem koukat vzhůru
na nebeské kočáry
jak plují skrze duhu...
Pojď, půjdem si hrát se štěstím
a andělé nám v patách
naplní svoje poselství
přiletí Štěstí zahrát...
Pojď, životem se procházet
A cestou štěstí nacházet...
Komentáře (1)
Komentujících (1)