"B"
Buď můj balzám na duši
Bandita
Básník
I bastard v jednom
Pojď -spadneme do bazénu
Svých vlastních lží
Až budeme padat volným pádem
Tak bezmála banální dopad
Nebudeme ani cítit
Jak bezcenný je okamžik
Těchto promarněných dní
Kdy bída a blázni
Podali si ruce
A zahájili kampaň
O nesmrtelnost
Buď můj blíženec
Budulínek
Má bolest
I bomboniera
A já budu bosá chodit po tvých slovech
A ty mě nebudeš moct nenávidět
Ikdyž
Jsem jen letmý náčrt tvých křehkých ideálů
.....................náčrt který nelze smazat
Komentáře (2)
Komentujících (2)