Tak s tohle básní budu nejspíš usínat, pač se už chystám do postele. Hezký večer přeji.
16.09.2007 23:04:00 | NikitaNikaT.
..jak to říct; ta tvoje je upečená mnohem krásněji...áách
opravdu krásná...
03.09.2007 18:29:00 | Rybí_kost
toz ty to ale vedes..
ozveno drava..
az sem mi z toho páf
zamotala hlava..
musím se přiznat, taktéž mívám rojení
(představ a obrazků)
když se blíží bylo či bude spojení
(je čas na láskůůůů .o)
03.09.2007 13:29:00 | Bean