Krásky k lásce lákájí,
pak si muži zoufají.
Nepodlehnout jiné ženě,
to je přece pravidlo,
mít se chvilku potěšeně,
pak se něco přetrhlo.
30.08.2007 12:28:00 | frany73
Možná byl jsi zaslepený
čímsi.. to se může stát..
a teď očí otevření
přimělo tě přemítat
o hodnotách lidských štěstí,
srdcí...číší plných vín...
možná, že se potrhala
jedna z jemných pavučin...
třeba stačí uzlík malý,
udrží vše, co má nést...
a jen vzpomínkou zůstane
jedna ze tvých žití cest...
30.08.2007 11:49:00 | Cecilka
Člověk najde tu největší lásku a teprve když jí navždy ztratí,bohužel i to se děje na světě
30.08.2007 11:39:00 | sluníčko sedmitečné