Objetí..
Osamělé ruce,
prokřehlé až na kost,
kolem objaly ho,
jen tak pro radost..
Znenadání bez nucení,
tiskly se vroucně,
pro malé zahřání,
v kamenném sevření…
Držely se jako by,
to bylo naposled,
pevněji než sešité,
aby je nerozpojily..
Pro opojné pohlazení,
pro pocit bezpečí,
snad z lásky,
když život netěší….
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (5)
Komentujících (5)