Anotace: Pro toho, komu jsem dala ve svém srdci zbohem, ale stále tam bude... Tak naposled... (Není nějak dobrá, ale vypsala jsem se...)
K tomu prvnímu rozchodu, je třeba nejvíce síly ...
a také nejvíc bolí ...
*-... ale s postupem času poznáš, že právě ten tě připraví ...
... .... ... na cokoli ...
04.09.2007 17:55:00 | HarryHH
:-) Myslím, že ještě několikrát si něčím takovým jistě projdeš...a třeba taky ne...zkrátka, aby člověk věděl a poznal, patři to k životu.
A díky za zastaveníčko u mne.
01.09.2007 10:48:00 | Lota
Ne to nemám v plánu! Tady jsem hrozně ráda:-) Takže mě tu budete muset ještě nějakou tu dobu trpět:-)
30.08.2007 22:05:00 | Ishtar