Pro mou lásku
Anotace: Psané pro moji lásku...
Budeš mě v mém srdci hřát,
protože tě mám moc rád.
Nechci sám v temnotách stát,
chci být s tebou a milovat…
Nechci žít sám a stát opodál,
s tebou být jsem si vždy přál.
Nechce se mi pořád jenom snít,
jak šťastný s tebou můžu být.
Bohužel máš ráda někoho jiného
proto mě nečeká nic slibného.
Dovol, abych s tebou byl
a společné šťastné chvíle žil.
Mám tě šíleně moc rád
nechám tě proto něco si přát.
Jestli chceš být s někým jiným,
řekni a já budu se řídit tvým přáním.
Nikolko jsi skvělá holka,
mám tě v srdci pod jménem láska.
EDIT: Malé opravy... :) 2. 9. 07
Komentáře (2)
Komentujících (2)