Pokouší se doufat
Anotace: Jelikož nezbývá než doufat...
S rozklepanýma rukama
a srdcem
a pocity.
Pokouší se doufat.
S obrázkem prince v srdci
stále omílaným
jako reklamy v televizi.
Zamotaným do kabelů,
o něž rozum zakopává.
Pokouší se doufat.
S nebeským úsměvem
v její duši
konkurujícím slunci.
Oslňujícím její svět
i její mysl.
Pokouší se doufat.
S jedinou nadějí
v jejích očích
nepřekvapivě skeptických
si uvědomuje,
že nezbývá než doufat.
Přečteno 427x
Tipy 1
Poslední tipující: Infinitus
Komentáře (1)
Komentujících (1)