Modrý plamen
Anotace: ... modře dohořívá svíčka ...
S modrým plamenem svíčky
tancuji po Tvém těle.
Rozkrývám tajemné hříčky
dlaněmi kmitám bděle.
S tajemnou vůní akátů
procházíš alejí brokátů,
za bídných sto dukátů
vydá se mnoho světáků
putovat k Tvému pokladu.
S nocí v zádech,
v černých čárech,
tělo kmitá,
nitro vzdychá.
Na cestě dlouhé,
s temnou nocí,
dvě slůvka pouhé,
zní bez emocí.
Dobrou noc ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)