Jasně,vy si myslíte,že chcu jenom tu holku a jinak je mi všecko jedno jo?!To teda tak vůbec není!Ale tak asi mě znáte líp,jak já sám sebe!Přiznávám se,že k tobě Zuzi co jsem cítil nebyla láska,ale šak my už jsme si všecko řekli.Jenom tě prosím aby sis to moje číslo nechala,ať můžem být kámoši.
02.09.2007 13:20:00 | Hejňa
Nevzdávej to.. vždycky je naděje. Já jsem udělala tu samou chybu a teď o ní bujuju taky zatím jen básničkama..
31.08.2007 15:26:00 | Jean89
Vůbec nevíš jak to je,tak toho nech!!Já sem ji neposlal do prdele!!Nevím proč to ty musíš řešit!!
31.08.2007 13:15:00 | Hejňa