pro tebe

pro tebe

Anotace: bolí,pálí,štípe,ale není nic krásnějšího,i když každá krásná a radostná chvilička je draze vykoupená bolestí...

Je mi smutno pod řasy,
když mé vlasy
nehýčkáš
a nemačkáš mě jako kotě
bojím se osamotě
Je mi smutno bez tvých zrcadel
v kterých se prohlížím
je mi smutno
když marně tě vyhlížím
já bezejmenná žena
k tobě připoutaná.
Je mi smutno
ze stop na mých zádech,
po jahodách na mém bříšku
marnota leze po zdech
ve kterých vězněm jsem
stavím si železnou mřížku
a nikomu nepatří
to co tobě,
ty jsi mé svědomí
můj strach,
možná jednou,
možná pozítří,
láska dotkne se
možná nikdy,
láska lekne se
Je mi smutno pod víčky
když vím,
že jsi víc,
zapálím svíčky
a sfouknout žár neumím
Je mi smutno,
protože nemám vlastně nic
ale to nic je mnohem víc,
je to láska
Autor laura3, 31.08.2007
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí