Chtěl bych vědět

Chtěl bych vědět

Anotace: ;)

Chtěl bych vědět na co myslíš,
když ráno vstáváš.
Chtěl bych vědět na co mylsíš,
když zbohem mi dáváš.

Chtěl bych vědět co v hlavě se Ti honí,
když jsi ta, co kvůli kytce slzy roní.
Chtěl bych vědět co hlavou se Ti honí,
když říkáš: ,,ano,jsi ten, co mi za to stojí!´´

Chtěl bych vědět na co myslíš,
když jdeš si lehnout, když usínáš,
Chtěl bych vědět na co myslíš,
když se na mě usmíváš.

Chtěl bych toho vědět, strašně moc,
ale dnes se již nic nedovím,
protože je tajemna,
černá noc.
Autor volatilis®, 31.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí