V akordu souzvuků našich .... chtěl bych žít,
v bezpečí náruče samotu plašit .... nedat ti ublížit,
útoky nepřátel odrazit lásko, .... silou zdí tvých ...
03.09.2007 15:12:00 | HarryHH
jo jo, kdyby hrady bejvaly dobytné tím středověkým dobytkem tak tu po nich nezůstal kámen na kameni...Marcelko, jseš fakt duchaplná...
31.08.2007 14:00:00 | Jarky
Mám taky podivná přání
chtěl bych ukrást
tečky ze sedmisluníčka
a přidat je k tvým pihám
spojovat je čárami
kreslené prstem
namalovat na plátně
tvých zad
Obraz Chtění
a pak ti jej živě přehrát ...
31.08.2007 13:24:00 | smudlinek