Čtyři noci
Anotace: Oujéé.. asi umřu..
Čtyři noci
tajného trápení
čtyři noci
co nic nezmění
a padám stále níž
jestli pak to víš?
Sladké sny
dávám v sázku
schovávám je
ve víře v lásku
a padám stále níž
jen Ty to nevidíš
Ty čtyři noci
spadly z nebe
ty čtyři noci
měla jsem Tě vedle sebe
a padám stále níž
protože
jsi mi pořád blíž
a já teď shořím..
Komentáře (6)
Komentujících (6)