Během pár vteřin...
Anotace: ...nám láska může změnit život...
Během pár vteřin vzpomínky smažu,
zapomenu na trápení a na bolest,
během pár vteřin si dokážu,
že uvadlá duše zas může kvést.
Během pár vteřin se přestanu trápit
a dostanu chuť zase žít,
během pár vteřin se budu chtít vrátit
tam,kam jsem už nikdy nechtěla jít.
Během pár vteřin vyjde slunce
a nový den změní naše životy,
během pár vteřin se mi rozbuší srdce,
když do mého života vstoupíš ty.
Komentáře (2)
Komentujících (2)