Vyznání
Anotace: Tohle dílko jsem napsala tak před půl rokem
Rozvíří se prach
ve víru se zatočí,
já nemám strach
ve tvém náručí.
Držíš mě pevně
tvou silou, která je velká,
přesto tak jemně,
proč? vždyť nejsem tvoje holka.
Ty lásku mi vyznáváš
já jen úsměvem oplácím,
dary mi dáváš
proč? když je nesplácím..
Komentáře (2)
Komentujících (2)