Ak dovolíš...
Anotace: Tie prebdené noci,vlievaju sa do Tvojich očí...
V očiach máš nenormálnu ofinu
vo vreckách máš položené ruky
ak chceš,rozčerím kľudnú hladinu
len,prosím,nespôsob mi muky
Odopnem Ti na chrbáte,to,čo tam máš
vo vlasoch ťa budem ískať
viem,že trošku sa somnou hráš
ako nikto iný,ak dovolíš,Ťa budem stískať...
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
Komentáře (2)
Komentujících (2)