Slůvko "musíš" se mi naopak zdá trefné...vyjadřuje to tvoje pocity a tvůj stav k té tvojí milované Pavlínce...Trošku s tebou soucítím...díky,snad tě Pavlínka bude milovat navždy...
31.08.2007 19:55:00 | o3_gambit
Napsal jsi to celkem hezky, ale něco se mi nelíbí...a to použití slůvka "musíš". To je přeci příkaz! A pokud je tato básnička opravdu pro Pavlínku, tak by se ji přikazováni jistě nelíbilo.
31.08.2007 18:11:00 | Rose.
pěkné, moc :-), je v tom srdíčko..
31.08.2007 18:10:00 | -------------