Svátek smutku..
Kousek alobalu,
třpytí se více,
nežli hvězdice,
ve středu vesmíru.....
Ve Tvých očích,
je nekonečně vstřícnosti,
a hebké něžnosti,
nežli vln v mořích....
A tak brouzdám,
po končinách,
a směle hádám,
kde je začátku...
Toho kousku alobalu,
co byl středem vesmíru,
při chladném večeru,
když držíme svátek smutku...
Komentáře (1)
Komentujících (1)