Neslyšitelně
Anotace: už není důvod křičet
Neslyšitelně ptá se moje mysl
neslyšitelně volá Tvoje jméno
neslyšitelně šeptá moje mysl
co nahlas nebylo vysloveno
Neslyšitelně bolí duše ženy
neslyšitelně se rozpadá
neslyšitelně hýčká zbytek světla
a další slunko zapadá
Komentáře (5)
Komentujících (5)