Ty....
Anotace: .....Jsi všude .....
Vezmu papír,začnu psát
a písmena ožijí
Promění se v Tvojí tvář
Tančí....
Svíjí se a točí
energií lásky
Tepou a pění
jak naše krev v žilách
Ze zrcadla v koupelně
zhlíží na mě Tvoje tvář
Jen tiše hledíš
Usmíváš se....
Jsi všude kolem mě
vidím Tě i ve svých snech
Na křídlech vážky
vznášet se nademnou
Mé kroky jdou ulicí
však nejsem to já,kdo řídí směr
To Ty,v mém srdci ukrytá
Šeptáš,kudy jít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)