Chtěla bych..
Anotace: Starší básnička =) myslim, že se mi celkem povedla ;)
Chtěla bych být krásná
- aby ses za mě nestyděl.
Chtěla bych být spontánní
- neřídit se podle pravidel.
Chci být Tvojí lucernou
- svítit Tvému kroku.
Chci být Tvojí princeznou
- nejmíň na sto roků!
Přečteno 536x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Honey_star, Lawliet
Komentáře (8)
Komentujících (6)