Anotace: Kvůli anebo k vůli je vždycky moc fajn...
ty většinou umíš na "malém poli" sklidit bohatou úrodu, to mám na tobě ráda. Tahle je příkladem...
02.09.2007 11:42:00 | Rybí_kost
povídej, když jsi pochopil, zajímáš mne..
01.09.2007 23:28:00 | Mirka Hedbávná
Kto ma trošku pozná, tak vie, že tiež sa mi občas cnie... ...ale to asi každému,že hej...?
01.09.2007 23:23:00 | džemo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?