Anotace: .........................
Víš, že je mi líto, co se stalo, ale ta básnička je prostě super. Máš u mě plus ;O)
03.09.2007 12:41:00 | Elvien
znám to...taky mě podvedl kluk...já ale neměla to štěstí, abych se to dozvěděla hned... já to zjistila až po čtvrt roce...to je horší...A věř mi. Ta holka za to nestojí.
02.09.2007 20:58:00 | Morgana la Fay
a přátele jsou tu od toho, aby pomáhali a taky to určitě udělají. uvidíš, za chvíli bude líp ... =)
hlavně úsměv!
02.09.2007 13:18:00 | Ágnes