Láska
Laska to je symfonie,
co svoje tóny hraje,
a když se přidá melancholie,
tak každé srdce taje.
Té písni já teď naslouchám
a svým srdcem se řídit,
do Tebe jsem zamilován,
jen Tobě chci se líbit.
K lásce patří taky chvění,
samozřejmě trocha snění,
nesmí chybět ani chtění,
ale hlavní je porozumnění...
Komentáře (2)
Komentujících (2)