Anotace: přítomnost se mi míchá s minulostí a naopak... Jak ven z kolotoče vzpomínek, které nekončí? Nevím, ale asi jí brzo smáznu, uvidím...
.... jen hlupák vytrhává .... z památníku života ...
stránky co ho bolí ...
*- ... jsou to totiž právě ty nejhlubší , .... na jejichž souvislosti si i přes moderující clonu času vzpomene vždycky, ...
jako na mezníky které ho formovaly ...
.... a naopak ostatní krásné a bezduché obrázky časem splynou do barevné šmouhy bezvýznamných dějů a lidí ...
/ jo, dobrý je to ... /
04.09.2007 17:50:00 | HarryHH
tahle písnička od Metallicy hrála na pohřbu jednomu člověku, co jsem měla moc ráda, není nad to otevřít staré rány...
03.09.2007 20:14:00 | její alter ego
Osobní... ale vzpomínky jsou jediné co nám zůstane... Mám tě rád
03.09.2007 19:10:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
rozhodně nemazat. za prvé, ta píseň je skvělá :) a něco podobného sem chtěl taky napsat. za druhé, budeš mít skvělou vzpomínku.
02.09.2007 19:33:00 | brooklyn