Louka lásky
Pod širým nebem, v zelených lukách,
kráčel jsi ke mně s kyticí v rukách.
Objal jsi mě a něžně políbil
v té chvíli ses mi zalíbil.
Najednou mi bylo teplo, potom zima,,
a pak jsem cítila jak je mi prima.
Když s tebou jsem na louce široké stála,
tak duše má velice vášnivě plála.
Vášní jsem sténala a tajně snila,
jak asi krásná noc s tebou by byla.
Pak jsme se svalili do jarních květů,
lásku svou chtěli jsme ukázat světu.
Tak jsme si hráli bez přestání
a pro mě bylo nejkrásnější s tebou milování.
A když se setmělo, usnuli jsme v květech
a zdát si nechali o našich dětech.
Komentáře (2)
Komentujících (2)