Rub a líc
Anotace: to sem v sobě měla zas pár drinků, a vžila sem se do někoho...
Když mračna roztrhne se na kusy
a tobě zbývá pár sekund,
rozhodnout se
mezi životem
a smrtí.
Smýt růž ze tvých rtů
nebo políbit Tě jedovatým polibkem,
oba umíme snít,
ale ty miluješ den
a já noc.
Tak opět doufám,
až zavřu víčka
a uvidím tě,
jak se v mém snu procházíš,
v mém obětí.
A už nikdy víc nechci zažít východ slunce.
Komentáře (2)
Komentujících (2)