Líbí se mi, moc. A touhle frází se jí nesnažím ubrat na hodnotě. Nekonejší, nepředstírá... Nedramatizuje. A vyvolala ve mně nějaké ty známé pocity... Ubíjející komentář(neumím je teď psát), ale občas to tak prostě je:-)
02.09.2007 22:20:00 | Mango-Holka