Anotace: Vím, že anglicky by se sem psat asi nemělo, ale na přeložení této básničky stačí pouze dva roky intenzivního učení se na základní škole. Pokud ji nepřeložíte, o nic nepřijdete, nemusíte vědět všechno ;)
Sometimes it´s better to tell him the true in time and make him understand. Later it would be much worse ...
P.S.: Welcome in English club :o)
03.09.2007 08:30:00 | Hesiona-Essylt