Lásko...
Toužím Tě najít,
i když Tě mám.
Nevím, jak žít,
a přece jdu dál...
Usínáš,
ale já spím...¨
Vždycky se usmíváš,
když se ptám: ,,Smím?“
Jen jedno jediné,
chtěl bych Tě znát.
Nemáš pro jiné,
ale přesto, chceš dát.
V lásce tě kolíbám,
usínáš mi v náručí.
Před zlem Tě uhlídám,
za to Ti, má Lásko ručím...
Když končí den,
záříš a po tváři mne tvoje dlaně hladí.
Pošeptej mi, kdo je to jen,
kdo mne to noc co noc svádí?...
Napověz Lásko,
co mám psát dál?
Voňavá krásko,
jen s Tebou bych si na Romea hrál...
Komentáře (0)