Anotace: Jelikož jsem to nadobro vzdala s rýmy, protože jsem nebyla schopná to napsat pořádně, dala jsem se na nerýmované básničky... Tahle je kapku starší, cynická, ale přece pořád básnička. Doufám, že se aspoň trochu zalíbí...
Sbírka: O lásce s láskou
to kazdopadne, navic se v nem snaze najdes :) jen tady me dost rusily ty carky.. zkusil bych se zbavit interpunkce uplne, protoze forma je dobra.. a rytmika dostava (,) pekne zabrat.. :) musel sem to cist 2x abych se dokazal soustredit na obsah (je to muj nazor, proto to neber nikterak urazlive)
30.09.2007 22:03:00 | Jen tvůj anděl
Taky myslím :D... Kdysi jsem dělala docela ujdoucí rýmované básně, ale nějak mě ta schopnost nadobro opustila, nebo naopak jsem naprosto změnila styl "smyslů" těch básniček :P... Nevím, ale to je fuk. Líbí se mi to, je to takové nespoutané a přitom to může být i rytmické :).
04.09.2007 20:58:00 | Lostris Queen