Anotace: holky nebijte mě za ty řádky...
..tak tady už bych se mohla urazit :-) prej píchnout o kost :-) Naštěstí jsem středně vypečená )))
03.09.2007 16:10:00 | Rybí_kost
Když chlap šáhne na ženskou, můsí všude cítit, že je to ženská a ne se píchnout o kost... Pěkná... =)
03.09.2007 16:06:00 | Blázen? =)
taky si myslím, že je to spíš na potlesk, než na výprask:) milé, chytré a vtipné tak tedy: "tlesk":-)
03.09.2007 15:47:00 | Meiv
:-DD ha ha, ač nejsem těhle popisných kyprých oblých xxl tvarů, je to spíš "pro Ně" a vůbec ženy lichotka...Nevidím problém, proč bys měl být bit :-)
03.09.2007 15:28:00 | Rybí_kost