Zrádci
Honíme se za prožitky,
hříšní jsme až běda,
kde je láska, její zbytky,
jde je máme hledat?
Volní jako ptáci
lítáme si nebem,
jsme svý vlastní zrádci
i svým vlastním jedem.
Štěstí máme v sobě,
je z kvalitní látky,
kdo však v této době
věří na pohádky?
Vznášíme se v oblacích,
pak padáme dolů,
nebuď, lásko, v rozpacích,
hlavně že jsme spolu!
Komentáře (0)