Seriálová mánie

Seriálová mánie

Anotace: ... --- ...

Konečně jsme se dočkali
máme nové seriály
staronové nové zcela
tak se to dnes přece dělá

Všechny naráz vysílané
lehce zvládnem tak se stane
při reklamě ovladačem
proběhneme přijímačem

pochytíme vždy kus děje
zahrajem si na zloděje
do mozaiky poskládáme
co už víme co neznáme

ostatní si domyslíme
neboť všichni dobře víme
dá se na to jíti klíčem
že jsou o všem a o ničem
Autor Heron, 03.09.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velice trefná básnička. Ano, je to tak.

03.09.2007 23:22:00 | Psavec

Pravda....hi...dobré, má to spád...

03.09.2007 20:17:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí