Podívej
Ohlédni se podívej,
já tu stojím.
Neprojdi bez povšimnutí,
bolelo by mě to,
a ty přeci takový nejsi.
Ohlédni se,zasměj se,
a promluv jediné slovo.
Jediné slovo,
které by vše změnilo,
nebuď krutý,
zkus to vždyť já,
tě mám pořád ještě moc ráda.
Komentáře (1)
Komentujících (1)