Provinilci z Lásky..
Láskou provinilí,
prstýnek z kopretin,
večer si vyměnili,
jako malý zločin...
Prosáklí jeho vůní,
omámení k zbláznění,
libali se dnem nocí,
aniž by jednou přestali...
Zločinci přistiženi,
na tenké hranici,
dopadeni zatčeni,
Jak to dopadlo,Bůh ví ...
Prý skončily..
Komentáře (4)
Komentujících (3)