Kolegiální
Tak jako já cítili se miliony,
tak jako já snilo nás tisíc o ní,
tak jako mě možná i slza skápla,
co k tomu dodat - sakra!
Tak jako já psali o tom mnozí,
tak jako já modlili se neznabozi,
tak jako mě neslevil osud na ceně,
co k tomu dodat - zatraceně!
Tak jako já prožil si leckdo svoje,
tak jako já řek: "Má duše tvou je."
Tak jako já už leckdo zůstal sám,
co k tomu dodat - do... no tam!
Komentáře (5)
Komentujících (5)