JEŠTĚ JEDNOU
Anotace: Prosba jedné hloupé holky.
Ještě jednou.
Jedenkrát
stisknout tě v náruči
-něco si přát.
Obejmout
boky, tvoje tělo
co kdyby náhodou uletělo-
napořád.
Ještě jednou.
Jedenkrát.
Nech mě,
at si můžu přát.
V oči pohlédnout
do rána se smát
-nejít spát.
Ještě jednou
jedenkrát.
Komentáře (5)
Komentujících (3)