Po-Děkování
Anotace: toto je poděkování jedné slečně, KTERÁ MI KDYSI STRAŠNĚ PPOMOHLA
Dík nastokrát
za proměnu
za taneček pod hvězdami
a tak...
Vím co je vděk
jakou má cenu
nepodlehnu to ti slibuji!
Děkuji za tanec
dík za těch pár chvil
co povznáší
co unáší...
Dík nastokrát
nezapomenu
na tvá gesta, tvoje města
a tak...
Ze zlozvyku zase svítá
a já?
Děkuji za slzy
díky za tvůj smích
co povznáší
co unáší do světa iluzí.
DÍK NASTOKRÁT!!!
Přečteno 530x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)